دکتر انوشه متخصص تغذیه  گفت: همه روغن های گیاهی مایع کلسترول ندارند و مصرف این روغن ها برای افرادی که بیماری قلبی و عروقی دارند توصیه می شود.

وی عنوان کرد: روغن های گیاهی مثل ذرت، کنجد، زیتون، هسته انگور و روغن های حیوانی که دارای ترکیب حیوانی هستند بدون کلسترول اند.

وی خاطرنشان کرد: در برخی مواد غذایی مانند گوشت و مرغ تخم مرغ کره و شیر به نسبت مقدار کلسترول بالایی دارند.

وی افزود: میزان کلسترول زیادی افزون بر مصرف روغن ها و هم مواد غذایی در دیواره رگ ها جمع می شوند و موجب گرفتگی عروق می شوند و روغن بودن کلسترول مانع بسته شدن عروق قلبی می شود.